En vinnare är utsedd! Grattis till…

Innan jag avslöjar vem som vann denna första Giveaway för 2022 så vill jag bara nämna att fler kommer inom kort. Om du inte vann, testa igen på nästa Giveaway. Jag nämnde tidigare att det var mycket kvinnor som var med på denna Giveaway och det är därför extra roligt att just Lisa vann den åtråvärda kniven från Jaktkit. ?

Hennes motivering var också helt fantastisk och jag måste faktiskt dela med mig av den till alla andra läsare.

”För att ibland kan det bli lite kiv
När jag står där i skogen utan kniv
Jag kan ingenting klyva eller skära
Ingenting i mitt bälte jag får bära
För kan man inte hugga ved på land
Finns det risk för en redig skogsbrand
Och blir det ingen eld blir det sånt tjat
Om familjen får äta iskall mat
Man klarar sig inte utan kniv i en skog
Och nu tycker jag att jag rimmat nog
Om jag får vinna Jaktkit Knv2 Tiger
Ska du se jag både tackar och niger.”

Lisa

Helt fantastiskt roligt och kreativt, tummen upp för det. ?

Du får strax ett mail om att du vunnit, även om du inte sitter och väntar på hemsidan. Än en gång. Super-grattis för den nya kniven och jag hoppas verkligen att den kommer till användning.

Lisa har också valt att skriva lite om sin upplevelse med kniven, vilket var en av frågorna jag ställde i min Giveaway, så det ser jag fram emot väldigt mycket. Som vanligt så är det ingen panik att få in denna recension. Testa kniven, se till att den kommer till användning och hör av dig när du känner dig redo.

Till alla andra som var med. Tack för visat intresse och jag önskar lycka till på nästa Giveaway!

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

2 svar till ”En vinnare är utsedd! Grattis till…”

  1. Åh vad roligt! Tack så mycket ?

    1. Jättekul att du var med. Ett litet tips är att strax drar en ny Giveaway igång (i början av februari). ?
      Ser fram emot att få läsa lite vad du tycker om kniven. Du behöver som sagt inte ha bråttom med något. Testa på och hör av dig när du känner för det. ?