assorted color clothes display on street

Annonsera på Digital Loppis

Jag har fått några funderingar hur man går tillväga för att annonsera på min Digitala Loppis. Det har inte varit möjligt, så det har blivit snabba svar på den frågan. Dock har det sått en idé i mitt huvud att det kanske hade varit en bra sak att kunna erbjuda. En gratis annons där mina läsare får chansen att lägga upp sina knivar och utrustning till salu, men där jag inte är involverad i själva försäljningen. Typ som Amazon eller CDON brukar göra, men helt gratis.

Idén blev till ett experiment och experimentet blev till verklighet. Nu kan jag erbjuda möjligheten att annonsera ut prylar på min Digitala Loppis, men enbart för privatpersoner.

Om du vill bli en av dom första att lägga upp en produkt på min Digitala Loppis så är det bara att köra på. Systemet är (eller, ska vara) fullt fungerande.

Lycka till och ha en riktigt bra dag.