Annonsera på Digital Loppis

Från och med januari 2022 så är det möjligt för privatpersoner att annonsera på min Digitala Loppis. Det enda jag erbjuder är en möjlighet att visa upp sin kniv eller pryl, samt att länka till en E-post adress eller hemsida. Jag kommer inte att sköta någon försäljning eller support på dessa produkter.

Det finns några få saker som jag vill att du ska veta innan du annonserar något via min digitala loppis.

  • urbanfjellstrom.se är inte ett företag! Du skickar in dina uppgifter till en privatperson!
  • Alla betalningar sker utanför min inblandning. Jag erbjuder enbart annonseringsplats, inget mer.
  • Alla annonser förutsätter att det inte finns några fel på produkten, om inget annat anges.
  • Knivar får inte säljas inte till någon under 18 år, tänk på det.
  • När produkten är såld så måste du meddela detta till mig så att jag får ta bort annonsen. Detta sker manuellt och går inte att göra per automatik.
  • urbanfjellstrom.se förbehåller sig rätten att inte publicera annonser med stötande/olagligt/tveksamt innehåll.

När du fyllt i formuläret och klickar på skicka så får du en länk till din E-post adress, där du ska skicka in produktbilden. Orsaken till detta är att verifiera din e-post adress gentemot den du lämnat in, så var noga med att skicka in din bild via samma e-post adress som du skrev i formuläret nedan.