thank you heart text

En högt värderad läsare ❤️

Det händer ibland att läsare hör av sig och bara får mig att må gott. Nyss fick jag ett meddelande från Anna, som tycker till om hemsidan och samtidigt skriver:

”Eftersom jag är sugen på att lära mig mer om teknik o säkerhet o älskar min padda o iPhone så hittade jag hit. Blir förvirrad o osäker över alla funktioner som tillkommit i iOS och zonar snabbt ut när datanördar ska förklara saker. Men du skriver mer begripligt, så t.o.m en 72 årig pensionerad förskollärare (dagisfröken) hänger med. Vildmarkslivet hoppar jag över, men läser lite ibland ändå. Jag vet i alla fall var jag ska leta om jag ska köpa en kniv till min jakt o fiske-intresserade son. 

Angående storleken på text. Har man en iPad/iPhone så är det ju enkelt att förstora texten vid behov. Förstod inte frågan riktigt. Är det så att den funktionen inte finns på Windows o Android?” 

Först och främst så vill jag förstås tacka Anna för att hon tittar in på hemsidan. Det är läsare som henne som gör det värt att försöka skriva varje dag. Jag vill också passa på att svara på Annas fråga, angående stoleken på texten på hemsidan.

Den går enkelt att justera på en iPad och iPhone, men även på Windows och Android finns denna funktion lätt till hands. Anledningen att jag frågar om detta i mitt formulär ”Tyck till om bloggen” är för att jag inte vill att någon ska behöva ändra sin storlek på texten, bara för att se vad jag skriver.

Responsen jag fått på just denna fråga visar att storleken på texten faktiskt är rätt så perfekt nu, så jag behåller den så här, helt enkelt.

Än en gång vill jag tacka Anna och alla andra som följer min blogg och läser det jag skriver. Jag förstår att vissa är intresserade av den tekniska aspekten av hemsidan, medan andra gillar naturen, testerna och inlägg rörande nya knivar. Det är tur att jag skriver om allt, så att alla har något att läsa. 😉

Det blir oftast mer teknik på vintrarna och mer vildmarksliv på våren och sommaren, då detta är lite roligare att hålla på med då.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

4 svar till ”En högt värderad läsare ❤️”

  1. Profilbild för Anna Hj.m

    Tack för de fina orden Urban❣️Kul att hitta en blogg som drivs av intresse o passion, känns lite som på 90-talet innan nätet dränktes av kommersiella krafter. En enkel fråga om t.ex hunduppfostran, ”hur får jag hunden att ?,,,, genererar, efter arton sidor hund mat/prylar,hundpsykologer, i bästa fall i en forumtråd hos vovve.nu från 2009. Medan min padda varnar för osäker sida. Suck!

    1. Jag håller fullständigt med. Älskar att det inte finns en massa reklam på Urbans hemsida!

      1. Tack för dina uppmuntrande ord, jag lovar att fortsätta undvika reklam på hemsidan. 🤗

    2. Precis detta vill jag undvika så länge det bara går. Jag hatar verkligen att matas med reklam överallt och det sista jag skulle vilja är att vara en av dom som bidrar till detta. 😄