Elvis på operationsbordet.

Tanken var att jag skulle ha bilder här, men då det i princip bara var en blodig röra på bilderna så skippade jag dom.

Idag gick jag och elvis ut skulle busa lite med hans fotboll. Det slutade illa efter att han råkat bryta en klo. Olyckligtvis bröts klon av högst upp vilket resulterade i ett besök till Mats (veterinären). Han fick operera bort klon helt och lämnade bara själva benet kvar som klon ska växa tillbaka på. Nu ligger Elvis bredvid mig i sängen med en tom blick. Han har säkert jätteont och bedövningen och sömnmedlet han fick har påverkat hans balans.

Vi hoppas att han blir bra snart.

Nu ska jag ägna lite tid åt sjuklingen, så vi hörs sen.


Kommentarer

Ett svar till ”Elvis på operationsbordet.”

  1. Jag kan rapportera till alla som undrade att Elvis nu mår bättre. Men givetvis får han fortfarande ta det väldigt lugnt för att undvika att han börjar blöda igen. Stackaren. 😥