Det senaste (jag sett) på Slims.se

Det var ett tag sedan jag skrev om Slims.se på min hemsida, vilket är lite synd. Detta är nämligen en av dom online-butiker där det händer mest roligt, hela tiden. Det är inte svårare än att man går in på hemsidan och kollar på nyheterna, men jag tänkte ändå dela med mig av dom saker som gör mig, personligen, mest intresserad.

Jag rekommenderar dock redan så här i förhand att ni går till Slims.se och ser själva vad som är nytt.

TEC Accessories – Retreev Grappling Hook (Vill-ha-faktor: 4/5)
Detta är ett väldigt intressant verktyg som jag faktiskt skulle behöva använda mig av rätt så ofta, kan jag gissa. ”Ihopfälld” så ser den ut som en liten ficklampa, med en magnet i ena änden och en ögla för snöre i andra. Men med en enkel handvändning så kan man fälla ut tre krokar, så att verktyget ser ut som en änterhake från förr.

Detta är perfekt för att fånga upp nycklar som ramlat ned under en bro eller liknande, medan magneten är perfekt för att lyfta upp saker som är just magnetiska. Jag vet inte vad jag egentligen skulle använda ett sådant verktyg till i min vardag, men jag vet att jag skulle vilja ha det ändå.

Snyggt och väldigt trevlig design.

Victorinox reservdelar / Moddprylar (Vill-ha-faktor: 4/5)
Det finns få saker i livet som är mer värt att köpa än Victorinox multiverktyg. Det som är väldigt tråkigt är dock om man råkar bryta av sin penna, tappa bort sin tandpetare eller helt enkelt repa sidorna på sin SAK (Swiss Army Knife). Det är här som Slims.se skiljer sig från i princip alla andra butiker i Sverige.

Här hittar du ett imponerande antal reservdelar till ditt älsklingsverktyg, så att den kan fortsätta vara den trotjänare som du garanterat ägt i många år. Det som jag anser är nyheter är att det nu finns mängder med bits, skållor (sidor) och reservdelar till Swisscard.

Det finns faktiskt för mycket för att jag ska sitta här och skriva om dom, så jag rekommenderar att du ta en titt själv.

Väskor och organizers (Vill-ha-faktor: 4/5)
En av nackdelarna med EDC är att man ibland kan få för mycket saker att släpa med sig. Det är då det är viktigt att organisera upp sina saker och skaffa en ordentlig och genomtänkt väska. Slims.se har ett stort utbud av väskor och organizers med riktigt bra kvalité.

Jag har personligen handlat lite olika lösningar härifrån och har aldrig blivit besviken. Det är också väldigt enkelt att fråga Slims.se om rekommendationer och tips, då det finns många år av erfarenhet bakom varje produkt.

Om du är aspirerande EDC:are så finns det helt enkelt inte något bättre ställe att börja på än här. Du kan tacka mig sen. ?

Victorinox (Vill-ha-faktor: 5/5)
Som en väldigt långtids användare av Victorinox Swiss Army Knife så kan jag bara säga att man inte kan ha för många. Priserna är riktigt bra och utbudet är väldigt stort. I dagsläget så finns det väldigt många specialversioner och ”Limited editions” av deras knivar, vilket gör att ens Victorinox SAK blir till en samtalspjäs, istället för bara ett utsökt designat verktyg.

Det borde inte komma som en överraskning att jag förespråkar Victorinox, även om du aldrig läst något på min blogg tidigare. Att Slims.se har blivit min favorit när det gäller att köpa unika och intressanta Swiss Army Knife verktyg beror på det gedigna utbudet och dom bra priserna. Dom vet helt enkelt vad som är intressant för nördar som mig. ?

…och mycket mer
Som jag skrev tidigare så har Slims.se ett högt tempo på nyheterna, vilket gör att man bör titta in periodvis för att inte missa något intressant. Trots att dom har mängder av olika saker så finns det en begränsning för hur många av varje som finns till salu. Detta gör att den som inte är uppmärksam riskerar att bli utan, eller får vänta ett tag på att saker ska komma in i lager igen. Det vill man ju inte. ?

Allt jag skrivit i detta inlägg kan låta som betald marknadsföring för Slims.se, men det har ingenting att göra med varken pengar, promotion eller påtryckningar i form av hot. Jag skriver om Slims.se för att jag vill att mina läsare ska veta att det finns ett ställe som säljer mycket saker som dom säkert är intresserade av.

Så enkelt är det.

Personligen så tog det länge innan jag hittade denna butik, men nu när jag gjort det så kan ni ge er tusan på att jag inte kommer att hålla den hemlig för mina läsare. ?

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

Ett svar till ”Det senaste (jag sett) på Slims.se”

  1. Tusen tack för dina fina ord Urban, det värmer innerligt ska du veta!
    Här snurrar det på, men kände att jag behövde både en paus och lite inspiration innan paketbilen kommer och hämtar. Så här sitter jag och kikar på din blogg – mycket intressant att läsa och funderar över i vanlig ordning! =)