Innan jag ens gjort färdigt mitt standardiserade test så lägger jag ut min Bark River Bravo 1.25 Spear Point till försäljning. Jag gissar att det tar ett tag innan den blir såld, så jag borde hinna färdigt alla test-moment innan den försvinner.

Kniven är i absolut nyskick, utan repor och skador. Den är enbart använd för mina tester och ingenting annat. Den inhandlades den 25 mars 2021 och är således inte många dagar gammal i skrivande stund.

Den är dock den enda av sitt slag till salu i Sverige, så om du alltid velat ha en semi-custom och handgjord kniv-legend i din samling så är det bara att passa på nu. Sen kan det vara försent.

Kniven finns på min digitala loppis så länge den finns kvar, när den försvinner därifrån så är den borta, för alltid. Först till kvarn gäller, som vanligt.

Ha en bra dag och trevlig påsk.

[Uppdatering 3/4]
Jag har börjat få kalla fötter när det gäller försäljningen av min Bark River kniv… Jag började ställa mig frågan om varför jag egentligen ska sälja den, det är ju en riktigt fin kniv och jag lär ju inte hitta en likadan igen… Vi får se hur jag gör. Om den finns kvar till försäljning så har jag inte bestämt mig, men om den är borta så behåller jag den ett tag till…

Tags:

Comments are closed

november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.