Bark River till salu! (Uppdaterad 3/4)

Innan jag ens gjort färdigt mitt standardiserade test så lägger jag ut min Bark River Bravo 1.25 Spear Point till försäljning. Jag gissar att det tar ett tag innan den blir såld, så jag borde hinna färdigt alla test-moment innan den försvinner.

Kniven är i absolut nyskick, utan repor och skador. Den är enbart använd för mina tester och ingenting annat. Den inhandlades den 25 mars 2021 och är således inte många dagar gammal i skrivande stund.

Den är dock den enda av sitt slag till salu i Sverige, så om du alltid velat ha en semi-custom och handgjord kniv-legend i din samling så är det bara att passa på nu. Sen kan det vara försent.

Kniven finns på min digitala loppis så länge den finns kvar, när den försvinner därifrån så är den borta, för alltid. Först till kvarn gäller, som vanligt.

Ha en bra dag och trevlig påsk.

[Uppdatering 3/4]
Jag har börjat få kalla fötter när det gäller försäljningen av min Bark River kniv… Jag började ställa mig frågan om varför jag egentligen ska sälja den, det är ju en riktigt fin kniv och jag lär ju inte hitta en likadan igen… Vi får se hur jag gör. Om den finns kvar till försäljning så har jag inte bestämt mig, men om den är borta så behåller jag den ett tag till…


Kommentarer

8 svar till ”Bark River till salu! (Uppdaterad 3/4)”

 1. Jasså. var den så dålig? Du köpte ju nyss kniven?

  1. Nej då. Jag måste dock ge plats till nya investeringar igen, jag kan inte ha en så pass dyr kniv liggande i en låda. ?

   Passa på att investera!

   1. Vad blir nästa kniv då?

    1. Ingen aning faktiskt. Jag funderar på att lägga upp en ny röstning och se vilken kniv som dom flesta vill se testad. Jag är ju aldrig omöjlig när det gäller sånt. Dock tänkte jag avvakta tills jag sålt lite mer knivar. ?

     1. Jag måste nog prata med frun. Nu blev jag intresserad.
      Kan du hålla kvar kniven eller kan jag ”paxa” den?

 2. Nej. Det kan jag inte. Om du vill ha kniven så är det bara att köpa den. Dock brukar dyra knivar bli kvar ett tag i min loppis, så du hinner nog bestämma dig, om du har tur. ?

 3. Då var det Fällkniven S1x som vann i din ”head-to-head”? 😉

 4. Varför tror du det? För att jag säljer Bark River kniven? ?
  Jag sitter just nu och funderar om jag ska sälja min S1xb också… Vi får se…