Bark River inte till salu längre!

Jag fick kalla fötter och ångrade mig rörande min Bark River Bravo 1.25 Spear Point. Över 40 personer har varit och klickat på den sedan igår men ingen kunde bestämma sig för att köpa den, vilket är trist för dom.

Den är inte till salu längre.

Tanken var att jag skulle sälja den för att tjäna ihop pengar till någon ny kniv att testa, men om jag ska vara helt ärlig så behöver jag inte sälja någon kniv för att köpa en ny, jag har råd ändå.

Den största anledningen att jag ångrade mig beror dock på att Bark River knivarna är såååå svåra att få tag på i Sverige och ärligt talat så är det en bragd att hitta den man gillar överhuvudtaget. Jag trivs väldigt bra med kniven och den fullständiga testen kommer inom kort, jag måste bara hinna testa färdigt alla moment först.

Kniven tillför något i min samling som jag inte har i dagsläget, det är stil och finess. Nästan alla knivar som jag har i min samling i dagläget är grovhuggna bruksknivar och väldigt få känns ”lyxiga”. Bark River kniven är den lyxiga kniven som saknas för att samlingen ska kännas komplett.

Därför får den stanna, i alla fall än så länge. ?

Ha en bra dag.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.