”Bara en massa text”

Det finns några som stör sig på att jag skriver alldeles för mycket text och har lite bilder och filmer. Visst kan jag också tycka att jag skriver rätt så mycket, men det är precis därför denna blogg existerar till att börja med. Jag vill helst inte att att mina läsare ska störas av en massa bilder och reklam överallt, utan vill att dom tar del av innehållet på ett givande sätt.

För att hedra min inställning till text så passar jag på att ändra i designen. Denna gång är det ColorMag av ThereGrill som används. Här har mina besökare möjligheten att läsa en bit av texten, så att dom kan avgöra om det är värt att läsa vidare, vilket jag personligen gillar. Om det är ett ämne man inte känner för så är det snabbt att hoppa till nästa, som kanske intresserar mer.

Jag kommer givetvis fortfarande att presentera bilder och filmer där det är lämpligt, men dessvärre kommer jag inte att börja pressa in material för att det ska ”se snyggt ut”. ITPiraten.se är helt dedikerad personer som har förmågan att läsa kvar. =)

Ha en trevlig dag.

Notera att detta inlägg är 5 år gammalt. Tänk på att 5 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.