Apple Watch Series 2 – Beställd…

Så. Detta var säkert något många misstänkte när jag köpte en iPhone 7 Plus nyligen. Redan när Apple lanserade första klockan så var jag riktigt nära att beställa en, men prestanda och allmän meningslöshet gjorde att det inte blev av.

Series 2 versionen har GPS/Glonass, är vattentålig till 50 meter och har en riktigt vass processor. Detta gör att den inte längre är lika meningslös som tidigare, men fortfarande räknar jag med att detta är en ”lyxprodukt”. Kanske mina känslor ändras när jag har fått använda den ett tag. Men just nu är detta bara ett riktigt dyrt experiment.

Låt mig presentera min nya ”vän” och kompanjon…

Precis som alla lär har gissat vid det här laget så kommer en recension både ytligt och genomgående. Låt oss fortsätta om några dagar när den dyker upp.

Ha en trevlig kväll.