Att förbruka 100 GB på 10 dagar…

Som många känner till så har jag avslutat mitt ena mobilabonnemang för att underlätta för mina nerver. Problemet är att det abonnemanget som avslutas innehåller ungefär 100 GB surfpott, som kommer att försvinna om det inte används.

Jag har nu aktiverat min Android telefons möjlighet att agera surfpunkt åt både min dator och min iPhone, för att försöka förbruka denna mängd data innan tiden är ute… Om ca 10 dagar…

Så, vad gör man så att data används i ett ganska raskt tempo (10 GB om dagen)? Jag har försökt med att strömma film, YouTube, Apple Music och i princip allt annat som jag vanligen hade använt WIFI till. Men det är fortfarande svårt att hålla uppe mängden. Idag är för övrigt första dagen som jag måste börja slösa på data, så mycket jag bara kan…

Jag tänkte hålla er uppdaterade om mitt försök att tömma bort min surf, via bilder och inte via så mycket text. Vi får se hur det går. =)

Notera att detta inlägg är 6 år gammalt. Tänk på att 6 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.