Apple stoppar försäljningen av Galaxy Tab 10.1 i Europa!

Apple har ännu en gång satt käppar i hjulen för Samsung i denna ändlösa patentkamp. Samsung är nu förbjudna att sälja eller göra reklam för Galaxy Tab 10.1 i hela Europa. Nederländerna är det enda stället där Samsung får fortsätta sälja deras Tab. Så länge inte Samsung lämnar in en överklagan så kommer förbudet att kvarstå. Trots detta så kommer en överklagan att ta ungefär en månad att rossla genom dom rostiga kugghjulen i Tyskland, där samma domare ska lyssna till Samsungs överklagan.

Apple tar till mer och mer ”skamgrepp” då dom insett att ett högteknologiskt krig mot Samsung inte går att vinna, då dom ständigt överträffar allt som Apple hittils tillverkat. Vad för patent som Apple nu insett att Samsung bryter mot är ännu oklart, men det rör sig väl om en specifik färg eller kanske att Galaxy Tab 10.1 är snabbare, snyggare, smidigare, lättare och framför allt mer funktionell än Apples Ipad 2.

Ibland hoppas man att Apple bara skulle krypa tillbaka under stenen som dom kom fram från för några år sedan. Det är alla som köper deras produkter som ser till att dom kan bete sig på det här sättet. Något som jag hoppas ska slå tillbaka på dom inom kort.

Min Galaxy Tab 10.1 är redan i posten och jag borde ha den imorgon, så detta förbud kan dom stoppa dit solen aldrig skiner. Det är bara synd att många andra inte får chansen att säga detsamma.

Ha en trevlig kväll.