Internet skakigare än någonsin…

Man börjar tro att man bor i ett U-land någonstans. Telias bredband fungerar knappt och när det gör det så fungerar det bara i nån minut. Jag är åter igen uppkopplad via min mobiltelefon för att få någon ”touch-of-reality”. Det är ju lite jobbigt när man ska kolla mailen, chatta med folk och uppdatera bloggen.

Nu om något så längtar jag efter min surfplatta. Det blir suveränt att kunna hoppa mellan mobilt bredband och WiFi, när ADSL anslutningen går ned.

Men varför har då Telia dessa problem just nu? Jag har faktiskt ingen aning, men enligt vissa källor så rör det sig om blixtnedslag i en station och servicetiderna är långa eftersom det varit semestertider. Observera att detta är dock från inofficiella källor och Telia kan faktiskt ha andra orsaker att Internet inte fungerar som det ska här i Jokkmokk.

Nåja. Tur att man har Android och en snabb lur. Det har räddat mig från dom värsta skakningarna då Internet varit nere. =)

Ha en bra kväll.