Apple HomePod Mini

Trots att jag har och har haft det mesta som Apple har tillverkat så har jag aldrig haft HomePod i någon version. Det var dags att ändra på detta och jag beställde 6 st för att skapa vacker musik i alla rum. Frågan är om HomePod Mini kommer att visa sig bättre än min nuvarande lösning med Sonos/IKEA.

HomePod Mini är inte så lätta att få tag på i Sverige, då Apple valt att inte sälja denna produkt på vår marknad. Dock är det möjligt att köpa dom för runt 1000 kr på dom få ställen som faktiskt importerat och säljer HomePod Mini. Det som är lite trist är att det bara går att få tag på dom klassiska vita och gråa modellerna, inte dom färgade modellerna som Apple nyligen presenterade.

Dessa kommer säkert till den Svenska marknaden till slut, men just nu är det inte möjligt att få tag på dom.

När man tittar på en HomePod Mini på bild så förstår man nog inte riktigt hur stor den är. Som namnet antyder så är den verkligen ”Mini”. Detta gör att denna smarta högtalare knappt tar någon plats och smälter in i dom flesta miljöer utan att sticka ut på något sätt. Designmässigt så är den väldigt tilltalande, precis som många av Apples produkter.

(bild från nätet)

Som illustrerat av denna bild så är HomePod Mini verkligen liten, men ljudet är fortfarande väldigt stort. Jag har ju inte hunnit få mina ännu, men jag har lyssnat på en massa recensioner och läst en massa tester. Alla verkar vara överens om att den levererar betydligt bättre ljud än både pris och storlek antyder.

Jag kommer givetvis att skriva en recension av dessa smarta högtalare när jag fått chansen att testa dom ett tag. Jag kommer även att göra jämförelser med mitt nuvarande system från Sonos/IKEA.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.