Trollformler & Besvärjelser

Förutom att David Sundin är en väldigt inspirerande och duktig författare så har han även en klurig och spännande sida som fick våra barn att gå i taket. David Sundins bok ”Trollformler & Besvärjelser” är, för oss vanliga dödliga, en bok med inspirerande trollformler för barn (och vuxna). Här hittar man allt från att få äcklig mat att smaka godis till att undvika hål i tänderna.

Om man tittar djupare in i denna bok så börjar man hitta olika koder och ledtrådar som leder en in på ett i det närmaste episkt äventyr, med ett pris i slutet av äventyret. Mer kan jag inte avslöja, men det är inte lätt. Det är dock väldigt inspirerande och spännande, vilket gjorde att mina söner och jag inte kunde slita oss från denna bok innan hela äventyret var över.

Utan att skryta så kan jag nämna att vi var nummer 2 i världen på att lösa detta mysterium, vilket vi fick veta av David Sundin själv. Det var egentligen det största priset av alla, att få gratulationer från författaren själv. ?

Vad jag egentligen vill säga med detta inlägg är att om du sitter och funderar på vad du ska ge dina barn i present till jul, så behöver du inte fundera längre. Trollformler & Besvärjelser är väldigt intressant för både barn och vuxna, är skriven och designad ypperligt bra. Dessutom så finns det som sagt ett mysterium att lösa, för den som vill gå hela vägen ut och vinna ett unikt pris.

För att få veta mer om David Sundins böcker och tips på ännu fler av hans verk så rekommenderar jag att du besöker Davids hemsida.

Om du läser detta David, tack än en gång för denna bok!

Till alla andra säger jag som vanligt. Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.