Apple/Google Pay – Klarna

För er som sitter och funderar varför er bank inte stödjer Apple Pay eller Google Pay så kan jag meddela att det fungerar lika bra med Klarnakortet. Detta är gratis och pengarna som du handlar för dras direkt från ditt konto, precis som med ditt vanliga kontokort. Enklare än så kan det inte vara.

Dessutom har du fördelen att ta del av Klarnas fördelaktiga avbetalning och kontoplaner vid köp, så du kan handla det som behövs trots att det är i slutet på lönen. =)

Jag har precis börjat använda denna tjänst, både Apple Pay och Klarnakortet, så det återstår att se hur detta kommer att fungera. Jag ska villigt erkänna att jag är lite spänd på om det blir någon lunch idag eller inte, då jag faktiskt glömt min plånbok hemma och får förlita mig på Apple Pay.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 4 år gammalt. Tänk på att 4 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.