Ännu ett år går mot sitt slut…

Nu är det inte länge kvar av detta år, trots att jag känner att jag nyss lärt mig att skriva 2019 på alla fakturor och papper på jobbet. Att skriva 2020 kommer nog att ta tills 2021 innan jag vänjer mig. Dock är det en sak som saknas innan året är slut och det är givetvis julafton. Morgondagens högtid som många barn runt om i världen ser fram emot, precis som mina egna.

Jag känner dock att det finns en sak som jag vill ta upp, men det är många som kanske inte vill lyssna. Undvik alkoholen under julen, detta är barnens högtid och inte ännu en ursäkt att dricka sig redlös och värdelös. Jag vet att det inte är populärt att säga som det är, men försök att tänka på hur barnen upplever denna högtid.

Med detta sagt så önskar jag alla på denna runda planet en God Jul och en trevlig högtidsstund med familj, vänner, bekanta och främlingar. Hoppas alla önskningar går i uppfyllelse och att det blir mycket god mat och trevliga samtal.

Men, förutom dessa så finns det en speciell person jag vill önska en extra God Jul och det är just dig, en av mina mest värdefulla läsare och den enda anledningen att denna hemsida ens existerar idag.

????????????
?❤️?? God Jul ??❤️?
????????????

Kategorier:

Kommentarer är avslagna

oktober 2023
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Digital Loppis
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.