window on pink wall

Windows 11 – Del 1

Klockan 19:05
Orsaken till att jag skriver ”Del 1” beror på att jag nu har spenderat ungefär 3 timmar på att försöka installera Windows 11 på min Legion dator. Den laddade ned uppdateringen, datorn startade om, sedan var skärmen svart i drygt 45 minuter.

Precis när jag höll på att ge upp så startade datorn upp igen. Jag tyckte att Windows 11 var förvirrande likt Windows 10. När jag kontrollerade Windows Update så visade det sig att min känsla stämde rätt så bra, eftersom jag fortfarande körde Windows 10…

Nu gör jag ännu ett försök att installera Windows 11, men första intrycket är inte direkt överväldigande positivt än så länge. ?

Klockan 19:45
Om jag inte hade haft min MacBook Air så skulle jag vara betydligt mer irriterad än jag är, eftersom jag kan sitta och arbeta ostört medan min Windows dator försöker uppdatera sig. Jag kan dock tänka mig om samma skulle hända och man inte hade något alternativ. ?

Klockan 20:07
I skrivande stund så är hela uppdateringen nedladdad (igen) och installationen har blivit påbörjad (6%). Det ska bli spännande att se vad som händer denna gång. Jag återkommer.

Klockan 21:15
Nu har Windows 11 installerats, men det är många uppdateringar kvar som behöver göras. Jag trodde faktiskt att jag skulle hinna testa den lite innan det var dags att sova, men nu får jag återkomma i Del 2 med mina första upplevelser rörande Microsofts nyaste och finaste.

Ha en trevlig kväll så hörs vi snart igen.