Vinterförberedelser, jag har inget mer…

Idag var det 12 grader varmt och väldigt trevligt ute, med andra ord så var det dags att börja förbereda sig för vintern. Med detta menar jag främst att byta däck på bilarna och städa i garaget… Som ni kanske redan har listat ut så hade jag inte tid att göra något annat, så detta är dagens inlägg på bloggen.

Jag vill dock passa på att tacka för alla tips som kommit in på hur man kan ha ordning på sina nycklar. Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så många. Just nu sitter jag och letar efter flera av dom rekommenderade produkterna, men det verkar vara svårt att få tag på dom just nu i Sverige.

Ha en riktigt trevlig kväll så hörs vi strax igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.