70-dagars bloggande!

Jag ska inte försöka lura någon att dom senaste 70 dagarna varit en dans på rosor när det gäller bloggande. En stor del av mitt nya arbete döljs i en dimma av sekretess, vilket gör att jag inte kan skriva om min vardag längre.

Jag använder inte längre knivar och prylar i samma utsträckning och utanför regnar det nästan varje dag… Men ibland så är även hösten en perfekt tid

På något sätt har jag ändå lyckats skriva på bloggen i 70 dagar i sträck ändå. Precis som vanligt så finns det ibland mycket att skriva, ibland lite. Ibland blir det intressant och ibland så blir det tråkigt. Det är så det är.

Som vanligt ska jag försöka finna inspiration och tid att skriva bättre och mer. Men samtidigt vill jag inte stressa fram material ”bara för att”.

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.