70-dagars bloggande!

Jag ska inte försöka lura någon att dom senaste 70 dagarna varit en dans på rosor när det gäller bloggande. En stor del av mitt nya arbete döljs i en dimma av sekretess, vilket gör att jag inte kan skriva om min vardag längre.

Jag använder inte längre knivar och prylar i samma utsträckning och utanför regnar det nästan varje dag… Men ibland så är även hösten en perfekt tid

På något sätt har jag ändå lyckats skriva på bloggen i 70 dagar i sträck ändå. Precis som vanligt så finns det ibland mycket att skriva, ibland lite. Ibland blir det intressant och ibland så blir det tråkigt. Det är så det är.

Som vanligt ska jag försöka finna inspiration och tid att skriva bättre och mer. Men samtidigt vill jag inte stressa fram material ”bara för att”.

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.