Vilken blir nästa Bushcraft kniven?

Jag har fått in flera frågor rörande vad som blir mitt nästa projekt. Alltså vilken kniv som hamnar under luppen härnäst. Den trista sanningen är att jag inte har någon plan för vilken som blir min nästa kniv. Jag sitter och tittar på knivar från bland annat Casström, Fällkniven, Condor och Bark River. Jag har ingen aning om vad jag är ”sugen på” eftersom jag inte känner något speciellt sug efter en ny kniv i dagsläget.

Det kan låta konstigt när det kommer från mig, en som spontan-investerar i allt som som verkar intressant. Sanningen är att just Bushcraft knivar har börjat förlora sin lyster för mig då jag har testat hundratals i dagsläget och det mesta börjar att kännas slentrian. En bit stål med ett handtag… Men var är alla kreativa saker? Finns det alls något ”nytänk” inom Bushcraft?

Jag är alltid intresserad av intressanta knivar, så om du har något tips så är det bara att dela med dig. Jag är idel öra. Jag skulle gärna vilja prova något annorlunda och helst något som är genomtänkt som tusan.

Ha en bra dag.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.