Chocksänkning på Fällkniven A1Pro (Såld)

<Nu är min Fällkniven A1Pro såld, så att ni vet.>

Av alla produkter i min digitala loppis så är det Fällkniven A1Pro som besöks oftast. Trots detta så är det ingen som slagit till ännu… Priset är helt rätt, men det är för mycket pengar, jag vet.

Men för alla som suttit och funderat över denna kniv så kan jag nu avslöja att från och med nu, alltså i skrivande stund, så har jag sänkt priset på min Fällkniven A1Pro. Det är inte bara några kronor heller, utan en hel massa pengar mindre… En ren chocksänkning kan man säga. Ni som är vana vid min digitala loppis förstår att det bara finns en enda kniv till salu och dessutom är det den som först klickar på knappen som får den.

Min Fällkniven A1Pro har legat i sin vattentäta låda i förrådet i över ett år nu utan att bli använd, vilket är synd och skam på en sådan fin kniv. Den enda orsaken till att denna kniv överhuvudtaget säljs på min loppis beror på att jag redan har för många knivar.

Min chocksänkning av priset är dock väldigt begränsat, vilket gör att normalt, men lågt, pris kommer att återställas inom kort. Jag ville bara kolla om det var priset som gjorde att ingen slog till, helt enkelt.

Billigaste priset på Prisjakt.nu är 4146 kr för icke-premium versionen av Fällkniven A1Pro. ?

Lycka till.