Viktig Information: Nya förhållningsregler!

Då vi upptäckt att många personer registrerar sig enbart för att kunna utnyttja systemet till SPAM och att sprida felaktig information på ITPiraten.se så kommer vi att införa några förhållningsregler. Här nedanför hittar du några punkter som du måste efterfölja för att kunna behålla ditt konto på ITPiraten.se

  • Fingerade namn är helt och hållet ok, men inte rapparkalja som ”sdflkjlkj234″ eller ”sdfnvxc”. Dessa kommer att raderas från systemet inom kort. Om du har ett konto med ett sådant användarnamn så rekommenderar vi att du registrerar om dig med ett namn som går att uttala.
  • Försök att göra reklam för produkter eller lura folk genom felaktiga eller missvisande länkar gör att kontot raderas direkt.
  • Domäner som är kända att sända ut reklam kommer att bli svartlistade hos ITPiraten.se. Om du har ett konto med en e-post adress från en känd reklamkälla så kommer ditt konto att försvinna inom kort.
  • Om vi inte får bukt med dom som bara försöker förstöra så kommer vi att stänga ned registreringen och enbart godkänna kända personer. Dessutom kommer säkerheten att skärpas väldigt mycket inom kort.
Åter igen visar det sig att man inte kan öppna dörrarna för allmänheten, utan måste hela tiden hålla strikt säkerhet och övervakning för att saker och ting ska fungera.
Alla försök från dessa illvilliga personer att roffa åt sig kontaktinformation från andra medlemmar är helt och hållet omöjligt och ingen behöver känna sig orolig över sin integritet eller säkerhet på ITPiraten.se.
Utrensningen av konton påbörjas inom kort. Om du inte kan logga in längre efter utrensningen så kan du registrera dig igen med ett giltigt användarnamn eller undvika att sprida reklam eller felaktig information på ITPiraten.se.
Vi tackar för er förståelse under denna utrensning och hoppas att det inte ställer till för mycket besvär för personer som inte är här för att förstöra.
Ha en bra dag.

Kommentarer

Ett svar till ”Viktig Information: Nya förhållningsregler!”

  1. Över 100.000 domäner är nu svartlistade hos ITPiraten.se i samarbete med flera olika databaser på Internet. Vi hoppas nu att det ska lugna ned sig lite och att vi slipper dessa illvilliga personer i framtiden.