Video bloggning?

Just idag, när jag satt på jobbet och klurade hur jag skulle kunna få upp innehåll snabbare på hemsidan, så började jag fundera på video bloggning igen. Kanske är detta ett alternativ och media som skulle fungera bättre för mig, eller kanske inte. Jag tänker mig en form av ”one-take” videos med korta och informativa tips om EDC och liknande. Eftersom jag inte kommer mig ut i skogen längre så är kanske EDC ”det nya jag”.

Å andra sidan så medför vloggning också arbete med klippning och annat, men kanske kan jag känna en större inspiration om jag förnyar mig själv lite?

Jag inser att jag sitter och skriver det jag tänker och glömmer bort mina läsare totalt i processen. Skicka gärna in en kommentar eller ett meddelande till mig om hur du skulle vilja att hemsidan utvecklades och vilket innehåll du gärna skulle vilja se. Alla tips och råd är välkomna.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. G’natt.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.