Inga knivar – Inget roligt

Efter att jag fått in många läsarfrågor om varför jag inte skriver om knivar längre så känner jag att ett ”offentligt” inlägg rörande detta är nödvändig.

Just nu så händer det mycket i mitt liv som gör att jag inte har tid att njuta av skogen och vildmarken. Detta är förstås tråkigt, men jag förutspår att så fort jag acklimatiserat mig till den nya arbetsplatsen så kommer jag att ha tid över för annat också.

Precis som med mitt förra jobb så finns det upp och nedgångar i arbetsbördan. Just på detta ställe är det frågan om jättemycket på hösten, innan backen fryser till is och i princip alla mina arbetsuppgifter också. Jag började helt enkelt mitt i brinnande produktionstoppen, så att säga.

Eftersom jag inte haft någon tid över till skog och Bushcrafting så är även min inspiration att skriva i absoluta botten just nu. Jag känner att det inte finns mer att säga efter en lång arbetsdag. Jag är helt tom i huvudet och vill egentligen bara äta och sova. Det kan låta trist, men jag lär mig enormt mycket om dagarna, vilket jag måste för att komma in i mitt arbete.

Även möjligheten att investera i nya knivar är låg just nu. Jag hinner inte sätta mig in i vad jag skulle behöva ha och dessutom har jag ingen möjlighet att gå omkring med knivar på mig på min nya arbetsplats. Det var skillnad förut, där jag i princip använde knivar hela tiden för olika uppgifter. Den enda sak som faktiskt används av mig fortfarande är min Victorinox Cybertool. Min CRKT prybar får också åka med, eftersom den visat sig användbar i många situationer.

I grund och botten så har jag inte tid att blogga i den utsträckning jag skulle vilja. Jag hade dock detta på känn och har varnat om detta i tidigare inlägg, innan jag ens började mitt nya jobb.

Så, jag ber egentligen inte om ursäkt för hur bloggandet går just nu, som du kanske förstår. Men samtidigt så känns det lite som att jag inte har tid för mina läsare längre, vilket jag förstås är otroligt ledsen för. Förhoppningsvis så vänder allt snart och inspirationen börjar glöda igen.

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.