Victorinox Venture Pro + Kit – Nu är vi äntligen på gång!

Efter att ha letat efter den senaste Victorinox kniven på marknaden, Venture Pro, ett längre tag så har jag äntligen fått tag på en, med det utökade kittet! Jag har sett fram emot att få testa denna kniv från samma dag som Felix Immler presenterade dom i ett YouTube klipp. Sedan dess har han ständigt producerat nya videos med tips och trix att använda denna kniv till sitt yttersta.

Jag har dock känt en viss frustration att det inte gått att få tag på en. Dels är jag i desperat behov att testa något nytänkande, dels vet nog alla vad jag tycker om Victorinox som märke. Dom tillverkar inte dåliga produkter.

Den som kom med lösningen till mig och kunde förse mig med en Victorinox Venture Pro och kit i slutänden var förstås Slims.se. Det finns nog inte många butiker på nätet som ställt upp stå mycket och bidragit med så många roliga saker till Svenska entusiaster som Slims.se. Allt inom Victorinox, EDC och roliga ”måste ha” prylar för dom finurliga. Jag rekommenderar varmt denna butik till alla.

Tack vare Mats på Slims.se, som genast satte bollen i rullning, så kommer jag inom kort att ha denna kniv att kunna recensera och testa i mitt standardiserade test. Hur bra var inte detta? Jag hade som vanligt tur som en tokig och fick tag på den sista Venture pro + kit som fanns på lagret.

När kniven kommer och jag har möjlighet att skriva om den så kommer jag även att introducera en gästskribent, eller hedersgäst, som kommer att hjälpa till att skriva några rader. Vem det är? Jag avslöjar inte det ännu. Men jag kan garantera att dom flesta av er kommer att bli rätt så imponerade. 😁

Jag hör av mig när kniven är här, givetvis. Ingen kommer nog att missa den dagen. 😅

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.