Victorinox Venture Pro & Kit – dröjer lite!

För några dagar sedan så fick jag ett meddelande från Mats på Slims.se. Jag får räkna med ytterligare förseningar när det gäller Victorinox Venture Pro med Kit, då det ständigt är slut på lagren runt om i världen. Beskedet nu är att kniven eventuellt kan levereras i början på November 2023, en månad bort…

Som ni förstår är det inte bara frustrerande för er att vänta på recensionen, utan även för mig som hatar att vänta på något överhuvudtaget. Jag sitter dagligen och bläddrar runt på nätet och försöker hitta något nytt och intressant, men det är inget som lockar så mycket som nyheten från Victorinox.

Vi får se hur det går. Jag tänkte bara skriva en liten uppdatering så att ingen tror att jag fått kniven och är i full gång att testa den.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.