Rovyvon – Lysande innovationer!

När jag skriver namnet Rovyvon så finns det två olika sorters EDC människor, dom som blir glada och dom som kliar sig i huvudet. Det är nämligen så att Rovyvon på kort tid har vunnit många människors hjärtan, främst inom EDC och för dom som gillar belysning och ficklampor. Rovyvon har skapat väldigt prisvärda lösningar som inte riktigt följer strömmen.

Multifunktionella, smarta och genomtänkta lösningar för många olika situationer, det är vad Rovyvon står för. Det är inte allt för sällan som man finner UV-lampa, rött och vitt ljus, samt huvud-LED på flera hundra lumen, i lampor som är mindre än ett lillfinger. Dom har också anammat den rektangulära designen i många av sina lampor, som är perfekt för EDC kittet.

När jag råkade se en recension av Rovyvon E8 ”Angel Eyes” så blev jag lite såld. Det är, förutom en lampa som har UV, rött och vitt ljus, samt 700 lumen effekt från dom två huvud LED:arna, även en lampa med hybrid-strömförsörjning.

Vad som menas med detta är att du kan ladda upp lampan via USB-C, men även sätta in ett AAA batteri som backup. Du kan med andra ord använda din ficklampa tills strömmen tar slut och sedan enkelt byta till AAA-ström, som du sedan kan byta när den tar slut, även om du inte har tillgång till USB-C för att ladda lampan igen. Fantastiskt system som jag faktiskt kan se mig använda även i skogen i framtiden.

Nu till problemet med Rovyvon. För det finns faktiskt ett stort problem som inte många tänker på när dom tittar på produkter på Internet. Nämligen att det inte är det enklaste att få tag på Rovyvon i ”lilla landet lagom”. Många produkter från tillverkare långt från vårt land är svåra att få tag på, några är enkla, men Rovyvon är i princip omöjlig att få tag på.

Det positiva är att Rovyvon själva har insett att läget är på detta sätt och försöker därför mellanlagra sina produkter på flera ställen i Europa. Bland annat England finns ett lager i. Jag bestämde mig således att beställa en Rovyvon E8 direkt från dom själva och hoppas sedan på att dom listar ut var jag bor och var det är enklast (och snabbast) att skicka ifrån.

I värsta fall pratar vi om 5 veckors leveranstid, i bästa fall 1 vecka. Dom som känner mig förstår att när det kommer till sådana saker så har jag sällan tur och får alltid vänta längre än nödvändigt, på grund av oförutsedda händelser. Jag kan också nämna att jag är otroligt dålig på att vänta på saker, eftersom jag vill ha allt helst igår. 😂

Jag håller dock tummarna att det går fort och kommer förstås att skriva mer om E8 så fort jag fått den. Så då vet du vad du har att se fram emot.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.