Victorinox Venture Pro – En uppdatering!

Det är många som hört av sig angående min test av Victorinox Venture Pro, vilket är något jag borde ha skrivit om för länge sedan. Det visade sig rätt så snabbt att det inte var så enkelt att hitta denna kniv som jag trodde. Kontakt med Victorinox själva har inte hjälpt till på denna punkt, så jag har försökt nå ut till individuella återförsäljare för att få tag på ett exemplar. Inget har hjälpt än så länge.

Jag förstår att många sitter och väntar på att jag ska skriva och recensera denna kniv, men så länge jag inte får tag på den så är det rätt så omöjligt. En tanke som slog mig igår var att ta kontakt med Felix Immler själv och se om det går att lösa på detta sätt, men det känns som en desperat handling och jag vill inte vara till en börda för honom. 😅

Till alla som väntar vill jag alltså bara säga att det tar ett tag till innan någon recension eller övrig testverksamhet kan inledas gällande Victorinox Venture Pro. Jag hoppas dock att få tag på ett exemplar så snart som möjligt. Håll tummarna. 😬

Ha en riktigt bra dag så hörs vi strax igen.