Ännu en helg med nattlig grillning!

Nu i helgen passade vi på att åka ut på natten och grilla ännu en gång. Detta blev en ännu trevligare upplevelse, då barnen faktiskt visste vad som skulle hända. Mestadels stjärnklart och norrsken gjorde att vårt äventyr kändes lite mer spännande än förra gången.

Denna gång så passade jag på att lämna mycket utrustning hemma, bara för att vi skulle kunna resa så smidigt som möjligt till vår destination. Min Garberg, min såg och en plasma-tändare fick vara fick-utrustningen, medan mat, kaffe, kåsor och vatten fick uppta väskan. Min målsättning kommer att bli lättare och lättare packning, allt eftersom vi vet vad som behövs ute i skogen.

Normalt sett har jag med mig utrustning för även oförutsedda händelser, som vattenrening och liknande. Det behövs ju dock inte när man tar dessa relativt korta kvälls-grillningar, även om vi är långt hemifrån. Så länge jag har med mig ett första hjälpen, ficklampa och min kniv så tycker jag att det räcker. 😄

Förutom att det blev en fantastisk grillglöd som nyttjades till max, så var det rätt så varmt ändå. Det är uppenbart att hösten är här, och vintern närmar sig med stormsteg, det finns det nog inga tvivel om när man känner kalla vindar smeka kinderna. Det gör dock bara att den ny-grillade korven känns godare och godare, allt eftersom vädret blir kallare och mer kargt.

Nästa helg blir det troligen att åka ut igen. Så länge vi får så pass bra väder att det blir trevligt för alla så ser jag inget slut på denna helg-tradition, även om vintern kommer smygande. 🤠

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.