Victorinox – Modifierad

Nu är det dags att avslöja mina tankar angående Victorinox Swiss Army Knife modellerna. Efter att ha pratat så mycket om dom så blev jag tyst ett tag, vilket många kanske la märke till. Anledning är att jag experimenterat med min laser och olika tekniker för att skapa grafik och mönster på Cellidor handtagen som finns på Victorinox Swiss Army Knife modellerna.

Det låter faktiskt lättare än det är och mycket ”trial-and-error” har krävts för att få ett något sånär konstant resultat. Jag är dock inte nöjd före resultatet är 100% och jag utan att skämmas kan visa upp mina ”mästerverk”. Precis av denna anledning så är bilden ovanför editerad i ett fotoprogram och inte ett egentligt laserjobb. ?

Det du tänker på nu är om jag skulle kunna göra din Swiss Army Knife till ett mästerverk, men det är långt dit ännu. Jag är inte ens färdig med dom olika färgerna, utan kan egentligen bara få ett bra resultat på dom solitt röda modellerna. Då Victorinox SAK kommer i en myriad av färger, vilka alla påverkar en laser på olika sätt, så har jag fortfarande en bit att gå.

När allt faller på plats så är tanken att jag ska köpa in nya Victorinox SAK, modifiera utseendet och sedan sälja dom i min Digitala Loppis. Vi talar alltså om en kniv som är ny, men modifierad och utan garanti… Låter väl jättebra. ?

Kanske jag även kan erbjuda enbart sidorna, eller ett kit med saker så att var och en som är intresserad får bygga ihop sin egen SAK med nya roliga färger och snygga mönster. Nu är jag bara ute och spånar efter idéer, förstås. Men tanken på att skapa något unikt och personligt med Victorinox ikoniska Swiss Army Knife modellerna är något som alltid har lockat.

Nu när jag har en väldigt kompetent laser så känns det som att jag är 90% där, i alla fall i tankarna. Rent praktiskt så kanske det aldrig blir något vettigt gjort. ?

Ha en bra dag.