Väntetider på iPhone 13

Igår var den officiella releasen av Apples nya 13-serie. Jag har givetvis förbeställt en 13 Pro, för att testa en lite mindre modell denna gång. Döm av min förvåning när jag inte fick min telefon igår, då den var utlovad. Nu var jag lite sarkastisk, eftersom jag inte förväntade mig någon telefon på releasedagen alls. Faktiskt förväntar jag mig inte att se den i lager före om 2-3 veckor, om jag gissar rätt vill säga.

Jag har heller ingen panik att få tag på en iPhone 13 och i ärlighetens namn funderar jag på att avboka den tills vidare. Det känns som att jag kan vänta tills hysterin lägger sig innan jag investerar i en ny telefon. Kanske har det då framkommit några problem som Apple lyckats fixa i senare batches av iPhones, precis som det vanligen brukar vara.

Trots att jag verkar skriva det hela tiden så är jag faktiskt nöjd med min iPhone 12 Pro Max, som fungerar ypperligt bra för mig. Steget till 13 verkar vara mer en kvarleva från min tidigare filosofi, att jag ska ha det senaste. Men det känns ändå väldigt bra att kunna känna att man är väldigt nöjd med en telefon, trots att den är ett år gammal. Det har aldrig hänt på Android sidan av mobilvärlden, inte för mig i alla fall.

Så. Vi får se om jag lyckas få tag på en telefon eller om det blir senare. Hur som helst skjuter jag bara det oundvikliga framför mig varje dag, eftersom jag med allra största säkerhet kommer att uppgradera till den senaste modellen tids nog.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.