Vad ska jag skriva om nu? Tipsa mig! [Avslutad]

Jag sitter och funderar och funderar på vad som ska bli nästa pryl att gå under min lupp och få testas ute i dom Lappländska skogarna. Just nu har jag inte någon aning om vad det ska bli och känner mig lite uppgiven.

Om du råkar känna till en kniv, eller utrustning, som fungerar bra till Bushcraft och uteliv, som du själv testat eller hoppas att jag ska skriva om, så ska du skicka in en läsarfråga via menyn ovanför och tipsa mig.

Om du representerar ett företag som säljer eller tillverkar knivar eller utrustning för Bushcraft och uteliv så är det också helt okej att ni hör av er med tips. Allt är av intresse, med vissa undantag.

  • Jag skriver helst inte om custom knivar, eller knivar som är omöjliga att få tag på för mina läsare.
  • Knivar ska vara anpassade för Bushcraft, överlevnad eller EDC. Inga stridsknivar eller liknande är intressant.
  • Det går även bra att rekommendera utrustning, som spisar och annat intressant för skogslivet.

Inga tips är dumma, inga förslag försakas. Tack på förhand för hjälpen.

Ha en trevlig dag så hörs vi strax igen.

Tags:

Comments are closed

november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.