Vad hände nu? (Uppdaterad)

Som att något hänt och jag skrivit något som verkligen inte gick hem hos mina läsare så har trafiken på Urban EDC totalt försvunnit dom senaste dagarna. Det har gått från över 500 unika besökare om dagen till 7 besökare om dagen. Samtidigt så har trafiken på ”moder-sidan” UrbanFjellstrom.se gått från 1500+ till 80… Detta får mig att fundera vad som händer…

Kan det vara så att påsken fått alla att vara ute i naturen istället för att läsa saker på Internet? Kan det vara något jag skrivit? Aldrig tidigare har jag upplevt ett sådant radikalt dipp i trafiken, vilket gör mig orolig att något gått fel. Kanske är det något som är fel på min räknare och statistiken är felaktig, vilket inte är helt otroligt, men samtidigt osannolikt…

Jag får se vad som händer nästa vecka när alla är tillbaka framför skärmarna, men om det var något jag skrivit eller gjort, eller om hemsidan helt enkelt inte fungerar som den ska längre, då hoppas jag innerligt att någon hör av sig och berättar det. Från min sida så ser allt ut att fungera som det ska i alla fall.

Vi hörs lite senare, förhoppningsvis.

Uppdatering: Nu verkar allt ha kommit igång igen. Jag tror att det var problem med servern som inte släppte statistiken till mig. 321 besökare på Urban EDC och 555 på UrbanFjellstrom.se och det är ännu bara morgon… Nu kan jag slappna av igen. Ursäkta om jag lät lite orolig tidigare, men när jag ser så stora dipp i statistiken så blev jag faktiskt genuint orolig att något var på gång, antingen tekniskt eller något jag gjort/sagt.

Nu kan jag andas ut igen. ?

Notera att detta inlägg är 11 månader gammalt. Tänk på att 11 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.