Lavinartad minskning i trafiken… (Uppdaterad)

Jag har märkt att under dom senaste två dagarna så har trafiken till hemsidan, samt Urban EDC, minskat radikalt. Då jag aldrig tidigare upplevt en sådan dipp i trafiken så hoppas jag att statistiken visar fel, annars så måste det vara en aldrig tidigare skådad massflykt från mina domäner. ?

Om det är något med tekniken, så att hemsidan inte fungerar som den ska, så hoppas jag att någon hör av sig och berättar det. Jag har gjort stickprov från andra datorer och allt verkar fungera som det ska.

På återseende inom kort, hoppas jag.

Uppdatering: Nu verkar allt ha kommit igång igen. Jag tror att det var problem med servern som inte släppte statistiken till mig. 321 besökare på Urban EDC och 555 på UrbanFjellstrom.se och det är ännu bara morgon… Nu kan jag slappna av igen. Ursäkta om jag lät lite orolig tidigare, men när jag ser så stora dipp i statistiken så blev jag faktiskt genuint orolig att något var på gång, antingen tekniskt eller något jag gjort/sagt.

Nu kan jag andas ut igen. ?