a man receiving an award

Utlottningen är nu avslutad!

Nu har jag stängt möjligheten att gå med i min utlottning. Ikväll ska processen med att slumpa ut vinnarna påbörjas. Jag kommer att skicka ut mail till alla vinnare och alla som INTE vann något. Detta är för att alla ska förstå att lotteriet är avslutat, oavsett om dom besökt sidan idag eller inte.

Låt oss titta närmare på siffrorna:

  • Totalt antal tävlande:
    163 personer
  • Totalt antal priser:
    6 priser och 40 tröstpriser i form av dekaler och rabattkuponger
  • Totalt antal vinnare:
    43 personer

Till alla som vinner något så hade det varit roligt att få lite feedback, så att jag vet att ni fått priserna. Skicka gärna ett svar till mail-adressen ni får vinst-mailet ifrån. Ett tips är att hålla koll på skräpkorgen, så att ni inte missar något mail.

48 timmars tidsfrist!
Om jag inte hör något av er inom 48 timmar efter att ett vinst meddelande blivit skickat så kommer jag att dra en ny vinnare. När alla vinster är borta så är tävlingen helt avslutad.

Alla får ett mail
Oavsett om du vunnit eller inte så kommer du att få ett mail från @urbanfjellstrom.se, så länge du varit anmäld till lotteriet. Om du får ett meddelande från någon annan adress så är det inte jag som skickat det.

Lycka till allihopa!