a close up shot of a cake with a candle on top

Då är det officiellt avgjort!

Ikväll har jag arbetat hårt för att få fram vinnare i lotteriet. Jag kan nu avslöja dom tre vinnarna på prispallen:

  • På första plats, vinnaren av den hemliga kniven, en specialdesignad Slims.se T-shirt och ett OCYs kit från Wildo är Niklas! Grattis till vinsten!
  • På andra plats, vinnaren av den hemliga kniven samt ett OCYs kit från Wildo är Martin! Grattis! Martin har verifierat vinsten och den är strax på väg. ?
  • På tredje plats, vinnaren av den hemliga kniven, hittar vi Andreas! Grattis! Andreas har verifierat vinsten och den är strax på väg. ?

Dom övriga 40 vinsterna som jag skickar ut som tröstpris kommer att gå ut som ett mail imorgon på förmiddagen. Jag har inte hunnit plocka ut vinnarna där ännu, men det kommer inom kort.

E-post har gått ut till första, andra och tredjepris vinnarna. Nu har alla 48 timmar på sig att svara, så att jag vet att dom fortfarande är med i leken. Om du är en av vinnarna, glöm inte att höra av dig genom att svara på mailet du fick i brevlådan!

Jag vill samtidigt ge en extra eloge till Erik på Wildo för att han sponsrade med OCYs kit till utlottningen. Fantastiskt snällt och trevligt. Jag vill också understryka att Slims.se, världens bästa EDC shop, även varit med och sponsrat med en legendarisk T-Shirt till förstapris-vinnaren.

Alla knivar, dekaler och annat som jag skickar ut är betalt från egen ficka och har ingen sponsor.

Hoppas att alla haft lika spännande lotteri som jag.

Ha en trevlig natt så hörs vi snart igen.