Swappie – Fortsättningen och slutet…

Igår fick jag ett mail från Swappie. Min telefon har nu blivit kontrollerad och dom bedömer att den är i riktigt bra skick. Nu ska mina pengar vara på väg.

Samtidigt som sista steget kan fallera så känns det som att Swappie faktiskt fungerade som det var tänkt, om man räknar bort att dom blåste mig på nästan 1000 kr och ”tappade bort” flera returpaket.

Nåja. Vi får se hur det går och om jag får mina pengar.

En liten kritik
Det som jag egentligen bara kan störa mig på just nu är att Swappie inte direkt är ett snabbt sätt att sälja sin telefon. Allt som allt tar det 2-3 veckor att sälja telefonen, vilket medför att en ovisshet sprider sig. Att skicka telefonen medför stora risker, då det enda man får är ett vadderat kuvert. Jag vet hur post brukar hanteras, så jag är rätt så övertygad om att telefonen potentiellt skulle kunna dra på sig skador under transporten.

På grund av detta så lät jag både skärmskydd och skal sitta kvar på telefonen när jag skickade den. Det säkrade telefonen lite bättre. Dock vill Swappie att man inte skickar med varken kartong, laddare eller några andra tillbehör när man skickar sin telefon till dom.

Uppdatering och slutord
Medan jag skrev så dök mina pengar upp och min affär med Swappie är nu avklarad. Allt som allt kan jag faktiskt känna att jag säkert kommer att använda Swappie i framtiden. Priset var helt ok, med tanke på att jag nu slipper agera support dom närmaste åren.

Jag kan givetvis bara basera min upplevelse på denna, enda, gång. Det finns säkert skräckhistorier och annat som florerar på Internet, men om man utgår ifrån min upplevelse så är jag rätt så nöjd.

Detta avslutar min följetong rörande Swappie och jag hoppas att någon som funderar på samma sak som mig blir hjälpt av dessa inlägg.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.