gold colored chain necklace with watch pendant

Utdaterade inlägg blir kvar!

Jag har fått in en läsarfråga som rör ”utdaterade inlägg” och om man inte bör ta bort dessa för att slippa förvirringen som kan uppstå. Mitt svar till detta är att dom blir kvar. Dels blir det enklare för mig, dels så kan fortfarande informationen som finns i inläggen fungera för vissa personer.

Det som specifikt räknas som ”utdaterat” är nog tidsenliga inlägg som rör pågående tävlingar och liknande, men även information om utrustning jag haft tidigare och inte längre använder. Min lösning på detta är att förhindra att man kan kommentera på gamla inlägg, vilket borde ge en ”heads-up” åt dom som missat datumet som inlägget gjordes. Det står annars under titeln på inlägget vilket datum som inlägget gjordes.

Jag ser på denna blogg lite som en ”dagbok” över mina aktiviteter och gillar faktiskt att bläddra tillbaka till flera år sedan och se vad jag skrev och tyckte då. Eftersom jag skriver så pass mycket så glömmer jag många gånger åsikter som var aktuella förr, vilket faktiskt skapar intressant läsning än en gång, för mig personligen.

På grund av dessa anledningar så kommer jag inte att ”rensa gamla inlägg” eller på något sätt censurera vad jag skrivit tidigare. Det kan vara kontroversiellt jämfört med vad jag tycker idag, men samtidigt så var det precis det jag tyckte när inläggen skrevs, så det skäms jag inte för och vill definitivt inte ”ta tillbaka” något.

För er som funderat, om än få, så har ni nu fått svar på denna fundering också.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.