sad mature businessman thinking about problems in living room

Ur askan i elden… (uppdaterad)

Som vanligt när det gäller mig så kan ju inget vara enkelt och fungera felfritt. Samma var det på Hostinger.se, som genom ett missförstånd rensade bort min hemsida. Efter att hemsidan blivit raderad så flyttades min domän över till Hostinger från Simply.com, vilket i sin tur gjorde att min hemsida inte kunde hämtas igen.

Jag fick göra om DNS inställningarna och styra tillbaka till Simply.com igen… Nu ska vi börja om från början igen och förhoppningsvis så löser sig mitt problem denna gång.

Sidan du läser är alltså för närvarande på Simply.com… Men det ska jag råda bot på inom kort.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.

Uppdatering
Jag vill gärna få det sagt att Hostinger inte gjorde något fel. Det var jag som missförstod situationen och trodde att dom var färdiga med allt när hemsidan poppade upp igen. Så var inte fallet och jag förstörde genom min domänflytt deras arbete som skedde i bakgrunden. D

Denna gång ska jag inte göra något före dom säger att allt är klart. Då ”flippar jag strömbrytaren” och går över till Hostinger igen.

Jag ville bara få det sagt, så att ingen tror att dom tjorvat till det för mig… Det var tvärt om. =)