silver imac displaying collage photos

Då var man igång igen…

Nu är allt igång och hemsidan är på plats. Jag kan inte understryka hur tacksam jag är att Hostinger.se löste allt åt mig, 100%. Jag slapp sitta och krångla som förra gången jag bytte webbhotell, vilket var en mardröm jag inte vill ha repris på.

Varför Hostinger.se?
Precis som jag förklarade igår så var det primärt ett beslut som togs på grund av att Simply.com ökat priset otroligt mycket. Hos Hostinger.se så kan jag låsa mitt pris i flera år framåt, utan att behöva oroa mig att elen går upp eller andra fördyrande omständigheter hos webbhotellet. För den som undrar om det verkligen är värt det så kan jag nämna att Hostinger.se kostar en fjärdedel jämfört med Simply.com.

Men det är ju inte bara i priset som Hostinger.se är överlägsna. Här får jag nämligen optimering och accelerering på min hemsida, gratis. Dom har 50 Gb lagringsutrymme på minsta abonnemanget och dessutom kan jag välja från många olika servers runt om i världen, för att hamna så nära mina läsare som möjligt. Detta gör att hemsidan du tittar på just nu är betydligt närmare än den var tidigare.

Jag ska förstås inte kasta rosor på Hostinger.se ännu. Dom har förstås mycket att bevisa innan jag kan fullt ut säga att detta är stället att vara på. Men om fortsättningen kommer att vara lika bra som början har varit, då är jag väldigt nöjd och belåten. Framförallt så har jag, personligen, märkt att det går undan ordentligt på deras servrar, vilket man inte kunde beskylla Simply.com för. =)

Om du sitter och funderar på att byta webbhotell så kan jag förstås rekommendera Hostinger.se enbart på grund av deras snabbhet, support och pris. Men har man egentligen något mer krav på ett webbhotell? För mig så är dessa tre egenskaper helt avgörande, helst då det enda jag egentligen gör är att skriva på bloggen. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Uppdatering: Jag ville bara understryka att Hostinger.se inte ”bara” är snabbare än Simply.com, dom är nästan 4 gånger snabbare enligt mina tester. Det är otroligt trevligt när man sitter och redigerar inlägg. =)