Uppslutning till utlottningen

Min planerade utlottning till trogna läsare börjar snart att kulminera. En överraskning jag nu kan avslöja är att toppvinsten preliminärt kommer från Jaktkit, vilket betyder att vinnaren av min utlottning kan få en av deras fantastiska och extremt genomtänkta knivar. Samtidigt som jag kommer att lotta ut produkter från Wildo, Slims, Morakniv och många fler.

”Vilken utlottning? Varför får jag inte veta något?” kanske några tänker nu.

För er som missat det hemliga sättet att anmäla sig till utlottningen så kan jag avslöja att genom ”Feedback” så får man möjligheten att vara med. Lämna helt enkelt dina åsikter om hemsidan så får du möjligheten att vara med på utlottningen. Klurigt, eller hur?

Det är många som anmält sitt intresse i dagsläget, men jag vill ha ännu mer Feedback, därför avslöjar jag nu sättet att vara med, så att ingen missar det.

Räkna med att vinnarna utses väldigt snart, så passa på att kasta in ditt namn i lotteriet om du inte gjort det redan.

Klicka här för mer information om Jaktkit och deras knivar. Jag har testat alla modeller, så kolla gärna in dessa via länkarna nedan:

Besök gärna Slims.se som troligen är Sveriges trevligaste och mest EDC vänliga företag. Här finns garanterat julklappen till den närmaste vännen i ditt liv. ?

Ta även en titt på Wildo, som faktiskt gått in i lotteriet genom att skänka flera av den inte ens släppta OCYs (Outdoor Cutlery Set), en produkt jag fått chansen att testa långt i förväg och strax dyker upp på hemsidan. Spännande och unikt! ?

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.