Swappie – En snabb uppdatering

För några dagar sedan så skickade jag iväg min iPhone 12 Pro Max till Swappie, men det var inte heller utan bekymmer. När jag fick paketet så stod det att man bara skulle ringa DHL för upphämtning, men eftersom jag har en DHL Servicepoint några meter från där jag bor så tänkte jag lämna den personligen.

Inte före jag var på plats och tänkte lämna in den upptäckte jag att det inte alls var en retursedel från DHL, det stod ”Postnord” på den istället… Dom dåliga vibbarna fortsätter att komma och jag har allt mindre förhoppningar på att den kommer fram till Finland.

När jag frågade Swappie vad som händer om telefonen försvinner i hanteringen så fick jag till svar att jag ändå skulle få betalt för den. Ett nedköp i och för sig, då Postnord troligen skulle betala runt 10-12000 kr för telefonen, eftersom den egentligen är värd det. Men förhoppningsvis kommer jag inte till en punkt där jag måste bråka om detta.

Jag håller er uppdaterade om läget, eftersom detta kan bli en följetong i flera delar. =)

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.