Tum-öppning på Victorinox?

För några dagar sedan så la Felix Immler upp en ny video på YouTube. I denna video så visade han steg för steg hur man konverterar sin 91 mm Swiss Army Knife från att öppnas med nagel-skåran, till att använda en tum-öppnare istället, som på många andra fällknivar.

Felix nämner att man förbrukar sin garanti om man gör denna modifikation, men det borde ju inte komma som en överraskning för någon, då man faktiskt måste borra hål i bladet och slipa ned sidan av kniven. Jag länkar videon här nedanför så att du kan titta själv. Jag fortsätter skriva nedanför.

Jag kommer att utföra denna modifikation själv, på min Victorinox Ranger. Istället för att tillverka min egen ”thumb-stud” som Felix, så kommer jag antagligen att använda en redan färdig lösning från en av mina gamla fällknivar. Vi får dock se hur det blir.

Jag kommer att presentera denna modifikation och förhoppningsvis ha lite steg-för-steg bilder att visa. Jag är ju notoriskt dålig på att ta bilder, vilket jag ständigt ber om ursäkt för. Slut resultatet kommer dock alltid att dyka upp. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.