yellow cube on brown pavement

Bilderna är tillbaka igen!

När jag flyttade över min hemsida så var jag tvungen att rensa bort mängder (36000+) bilder, filmer och media från min hemsida. Vi pratade om innehåll från 2011 fram till 2021. Med tanke på att jag oftast har 2-3 bilder per inlägg så blir det en hel del bilder i längden.

På grund av att jag lyckats ta en backup på hemsidan på jobbet, någon gång i Mars 2022, så hade jag faktiskt kvar all media från tidigare år. Genom att helt enkelt kopiera tillbaka allt så poppade bilderna tillbaka i mina inlägg.

Jag är i skrivande stund på god väg att få tillbaka allt som försvann vid flytten, så inlägg från 2017 och tidigare bör inom kort fungera precis som dom en gång gjorde. =)

Detta var bara en snabb info till dom som varit besvikna att recensioner och annat som refererar till bilder inte gjorde detta. Vilket i sin tur förstörde själva testerna.

Om du hittar någon inlägg där bilderna fortfarande saknas så får du gärna rapportera detta till mig, så ska jag försöka lösa problemet.

Tack på förhand och ha en riktigt bra dag.