alone man person sadness

Tröstpriser!

Nu har alla vinnare av mina tröstpriser fått ett meddelande från utlottnings-mail-adressen. Jag har även skickat meddelanden till alla som inte vann, så att alla vet vad som hänt och vad dom har att vänta, eller inte.

Till dom vinnare som bor i min direkta närhet, ni kan förvänta er att jag tar personlig kontakt istället för att skicka saker med posten, det blir billigare så. =)

Till alla som vunnit något i utlottningen säger jag ”Grattis!” än en gång. Till er som inte vann något alls, bättre lycka nästa gång. Med det sagt så kommer det att dröja ett tag innan jag lottar ut något igen, eftersom det blev lite dyrt i slutänden. Man lär av sina misstag och nästa gång ska det bli lite mer organiserat istället. Jag hade inte räknat med att så många skulle vara intresserade av utlottningen, helt enkelt.

Nästa gång ska jag se till att ha 100+ vinster, så att fler får chansen att vinna. =)

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

6 svar till ”Tröstpriser!”

 1. Profilbild för Niklas Nygren
  Niklas Nygren

  Skulle du inte kunna öppna någon slags möjlighet att donera/ge bidrag till din blogg och relaterade aktiviteter? Så du inte behöver ta ur egen ficka till t ex utlottningar. ?

  1. Det behövs nog inte Niklas. Jag uppskattar tanken bakom detta, men om jag ska lotta ut något så vill jag hellre betala direkt ur egen ficka. Annars blir det lite för mycket ”casino” över det hela. ?

   Nu när jag bättre förstår kostnaderna att skicka ut en massa priser med PostNord så blir det bättre till nästa gång, det lovar jag.

   Har du fått ditt pris ännu? Dök allt upp som det skulle? Ingen har hört av sig så man blir ju lite paranoid. ?

   1. Profilbild för Niklas Nygren
    Niklas Nygren

    Idag låg paketet från dig i lådan. Tackar och bockar! Kniven från Opinel är riktigt trevlig i valnöt. OCYs verkar funktionellt och är väldigt lätt. En liten varning som du kanske redan utfärdat; montera inte ihop kniv och sked på fel håll. Jag fick jobba för att få isär de igen. ? Designmiss?
    Väntar med spänning på paket från slims.se!

    1. Jag fick ett meddelande från Mats på Slims.se. Paketet är på gång strax, men det var tydligen många ordrar på väg ut just nu. Den som väntar på något gott. ?

     Jag har inte provat montera OCYs kittet fel, vilket faktiskt inspirerar mig att prova detta. Wildo kanske behöver få en varning om det visar sig att det faktiskt är en designmiss.

     1. Profilbild för Niklas Nygren
      Niklas Nygren

      Efter ett antal tester fram och tillbaka har jag kommit till slutsatsen att jag monterar den rätt. Det ser också ut så på illustrationen. Nu har jag hittat rätt teknik för att ta isär dem. Om det beror på tekniken eller att ytorna nu snötts en aning vet jag inte. Gissar på en kombination. Vid första försöket fick jag ta till ett verktyg för att trycka in spärren samtidigt som jag särade på besticken.
      Om man vrider kniven 180grader längs sin axel och monterar de så blir konstruktionen inte lika stadig, men betydligt lättare att montera isär.
      Tillfällig tumme mitt i handen från min sida kanske.

      1. Det kan ju vara fråga om en innötning, som du säger. Vi får hålla koll på om det löser sig helt enkelt. Mina är också rätt så tröga att ta isär, men jag brukar använda baksidan av kniven för att trycka in spärren lite. Om det inte går till sig efter lite nötning så får vi klaga till Wildo. ?