brown and white squirrel on tree

Tillbaka till ekorrhjulet

Nu är man tillbaka på jobbet igen. Skönt med lite rutiner efter en lång Julsemester. Inte nog med det så är min ”blogg kö” helt tom nu och jag måste börja gå igenom en massa läsarfrågor, önskemål och fokusera på att beställa lite mer knivar, bland annat.

Som jag tidigare nämnde så är det dags för lite nya knivar. Det har blivit lite för mycket teknik och IT på senaste tiden. Men något har hänt på kniv marknaden sedan jag sist satte mig ned och letade efter ”nästa bästa”. Det går knappt att hitta några knivar någonstans…

I samarbete med Slims.se så håller jag på att skriva en önskelista för att få hjälp med att hitta dessa knivar. Vi får se hur det går, jag håller tummarna.

Jag har också fått ännu en kniv såld. Denna gång var det min Casström Safari som gick iväg. En väldigt trevlig kniv med riktigt fina egenskaper. Även denna är svår att få tag på, så jag förstår varför. =)

Jag vill samtidigt påminna alla om lotteriet, på en Jaktkit Knv2, som pågår just nu och fram till den 6 januari. Väldigt få har skrivit upp sig på listan, vilket gör att vinstchanserna är väldigt stora just nu. Jag antar att det har med just julen och nyår att göra, men jag förväntar mig många fler på ”upploppet” denna vecka. =)

Direkt efter detta lotteri så kommer jag att fortsätta lotta ut ännu en kniv, så det är bara att köra på!

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.