Sugen på snabba pengar?

Det låter väl lockande så här i jultider? Tyvärr är att sälja guld inte alltid någon snabblösning på det sinande kontot…

Nu är jag som tur är inte i akut behov av pengar, utan ville bara passa på att förvandla mina guldsmycken jag aldrig har och aldrig kommer använda till pengar. Jag kollade runt på olika sidor där man uppmanades att sälja sitt guld till superpris. Det första jag kollade på var vart det var bäst pris, sedan ville man ju ha viss garanti att man inte grundlurades heller. Efter mycket funderande valde jag att sälja guldet till smsguld.se, där priset var bäst och de garanterade att de var seriösa etc.

Jag tvivlar inte alls på att företaget är seriöst, däremot vill jag bara påpeka att du inte ska ha superbråttom att få dina pengar. Det tog först två dagar innan de betalade ut pengarna och efter det har det tagit fem arbetsdagar (en vecka) men fortfarande står jag här utan mina fina slantar! Fick svaret då jag hörde av mig till dem att jag skulle vänta till kl 17.00 eftersom pengarna kunde komma innan dess, annars skulle jag höra av mig imorgon igen…. Tycks som att smsguld kan förvänta sig ett samtal så fort de öppnar..

så slutsatsen: Har du guld du vill bli av med, kolla vart du kan få bäst pris ifrån (kan skilja 50 kr/gram) och framförallt -Ha inte pengapanik! Se till att vara ute i gooood tid ifall du vet med dig att pengarna kommer behövas i framtiden. Sen är det bara att hoppas att man slipper bråka alltför länge om pengarna…

Önska mig lycka till!

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.