Största skillnad mellan S9+ och P20 Pro

Robert frågar: Jag läste att du bytt från Samsung Galaxy S9+ till Huawei P20 Pro och eftersom jag själv tänkt göra detsamma undrar jag vad du anser är största skillnaden?

Svar: Hej Robert. Svaret är väldigt enkelt, så jag utökar din fråga till dom tre största skillnaderna istället. 1 är största skillnaden och 3 är minsta. =)

  1. Batteritiden på P20 Pro är gigantiskt mycket bättre än på S9+. Främst i standby, men även i arbete. Samsung kommer inte ens i närheten. Detta gör att du naturligt använder P20 Pro betydligt mer än med Samsungs telefoner, som man helst inte rör eftersom man kanske behöver batteriet till senare.
  2. Mottagningen på P20 Pro är dubbelt så bra. Med en Huawei telefon behöver man inte vara orolig över att inte nå eller nås.
  3. Kamerorna på P20 Pro är (i skrivande stund) rankad bäst i världen. Dom känns både mer stabila och för stillbilder är den klart överlägsen. När vi tittar på video-inspelning så är det omvända roller dock. För mig är stillbilder viktigast, vilket gör att P20 Pro tar vinsten.

Hoppas det var rätt svar på din fråga. Om inte så får du gärna kommentera eller skicka in en till Läsarfråga.

Ha en bra dag.