four soldiers carrying rifles near helicopter under blue sky

Spyderco Para 3 – Tillfällig rea!

Nu har min Spyderco Para 3 med äkta Lynch NW Deep Carry Clip legat i min Digitala Loppis alldeles för länge. Att ingen är intresserad av denna unika och otroligt kompetenta kniv i superstål är för mig ett mysterium. Just därför så har jag valt att göra ett sista ryck och sänka priset på kniven tillfälligt med 500 kr, men bara ytterst tillfälligt…

Redan den 31/12 så kommer kniven att återfå sitt ”standardpris”, men inte nog med det, den kommer troligen att försvinna från min Digitala Loppis efter den dagen. Jag tycker helt enkelt att det inte är värt att sälja den för mindre och den är faktiskt en otroligt fin kniv. Den enda anledningen att jag överhuvudtaget överväger att sälja den beror som vanligt på åter-investeringar i framtida knivar. Om jag ändå inte får något för kniven så kan den lika gärna ligga där den ligger och se vacker ut. =)

Jag skriver detta inlägg för att informera dom som haft ögonen på denna kniv, passa på nu, innan det är försent. Chansen kommer inte åter. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.