Spyderco Manix 2 Maxamet såld!

Ikväll så försvann även min Spyderco Manix 2 i Maxamet. Att just den kniven skulle bli såld ikväll måste ha varit ödets ironi, eftersom jag precis satt och pratade med min fru om att jag kanske skulle behålla den. Det är, enligt min ringa mening, Spyderco’s bäst designade kniv någonsin. Dom är helt fantastiska och fidget-värdet i denna kniv är löjligt hög.

Dom kanske inte är vackra och fina, men det är riktiga arbetshästar. I och med att denna version har Maxamet-stål så går ribban upp några hack ytterligare, till en nästan löjligt hög nivå.

Jag har fått mail från flera som använder exakt denna modell, Manix 2 Maxamet. Det alla hade gemensamt var att dom använde knivarna som riktiga bruksknivar. Allt från att skära linoleum golv till att kapa armerade gummislangar hela dagarna. Man kan inte annat än att bli imponerad över vissa knivar och stål, helt enkelt.

Nåja. Jag hoppas att den nya ägaren kommer att få lika mycket nytta av denna kniv som jag haft. Det var i sista sekund som den blev såld, eftersom jag annars hade tagit bort den och behållit kniven, kanske redan ikväll.

Det var helt enkelt meningen att den skulle bli såld. ?

Ha en trevlig kväll så hörs vi snart igen.